Reims

Reims, the capital of the Champagne region and part of UNESCO cultural heritage! This beautiful city has so much to offer. In addition to culinary highlights and delicious champagnes, you’ll find an array of museums and of course the spectacular Notre Dame cathedral. In this atmospheric city, enjoy the numerous high-quality restaurants, French brasseries and champagne bars!

Enjoy Reims!

Sample local specialities such as Fruit de Mer, pâté from Reims, surprising salads or the local trout. Dessert fans will not be disappointed either! Try a regional dessert such as Nonnettes au pain d’épice or the Biscuits de Roses de Reims.

You can enjoy the café terraces in summer as well as winter when the weather is pleasant. Held at the end of each year, the impressive Christmas market is also a standout. The city is beautifully decorated with Christmas lights and full of delights such as expositions, fun markets, an outdoor ice skating rink and more.

Impression Reims

Programma

Reims ontdekken

Je geniet van deze prachtige, historische stad en ontdekt alle geheimen van de Champagnestreek. Het ruime aanbod aan restaurants en champagnebars laat je kennismaken met de Franse eetcultuur en belooft culinaire hoogtepunten! De Fransen verwennen je graag met heerlijke gerechten en delicatessen, uiteraard met bijpassende champagnes. We kunnen lunch en diner restaurants voor je reserveren. Vooral wanneer het een druk seizoen is, raden wij dat je zeker aan.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens een weekendje Reims krijg je echt een goede indruk van al wat de Champagnestreek te bieden heeft. Maak daarnaast zeker ook een rondrit door de omliggende dorpjes en bezoek een kleine champagneproducent, waarbij champagne vaak al generaties in de familie zit. Zo leer je op leuke wijze meer over het champagneproces, het karakter en de bijzonderheden van deze wijze van productie. Uiteraard wordt je bezoek afgesloten met het proeven van een aantal bijzondere champagnes van het huis. En waarschijnlijk bent jij daarna net als je voorgangers helemaal verkocht!

Bezoek aan een groot champagnehuis

Tijdens je bezoek aan Reims laten we je graag kennismaken met een groot en bekend champagnehuis. Je zal merken dat dit een hele andere, indrukwekkende beleving geeft. Een absolute aanrader om de wereld van champagne op een grootse manier te ervaren.

Bezoek aan de Kathedraal Notre Dame

Het is zeker een aanrader om de prachtige Kathedraal Notre Dame te bezoeken. Deze wordt nog altijd gebruikt om Europese staatshoofden te ontvangen. Ook zijn er interessante musea en monumenten zoals de Basilique Saint-Rémi waar de Flâneries Musicales de Reims plaatsvinden en de Kathedraal van Reims waar de Fêtes Johanniques de Reims een hoogtepunt vormen.

Bezoek een museum

Er zijn vele musea in Reims en de regio: Reims Museum of Fine Arts, Foujita Chapel, Saint Remi Museum, Museum de la Reddition (overgave WOII), Fort de la Pompelle, Planetarium of Palace du Tau (aartsbisschoppelijk paleis). Laat ons weten welke je wenst te bezoeken en wij regelen het voor je.

Extra opties

Wij maken je programma uniek en verrassend door je iedere dag een bijzondere beleving te bezorgen. Wat denk je van een bijzondere bar/restaurant in een luxe boomhut met weids Champagne uitzicht! Zo kun je aanvullende opties bijboeken. Kijk voor inspiratie bij onze activiteiten. En heb je andere specifieke wensen, geef dat dan vooral bij je keuze aan.

Onze pakketten

Het pakket is ook geldig voor data gedurende de week. Welk pakket je ook kiest, je bent verzekerd van kwaliteit en service. Het verschil in prijzen is gebaseerd op de faciliteiten en de ligging van de accommodatie. Onderstaande prijzen zijn ‘vanaf prijzen’, aangezien bepaalde data licht in prijs kunnen variëren. Dit checken we zodra wij jouw data ontvangen. De prijzen zijn op basis van eigen vervoer en gebruik van één kamer voor twee personen. Natuurlijk kun je ook voor meer of minder personen boeken, geef dit dan aan in het boekingsformulier. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Pakket A

Reims

2 nachten in een hotel &
2 champagne bezoeken met champagne

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 277 p.p.

Boek nu!

Pakket B

Reims

2 nachten in een hotel &
2 champagne bezoeken met champagne

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 324 p.p.

Boek nu!

Pakket C

Reims

2 nachten in een hotel &
2 champagne bezoeken met champagne

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 695 p.p.

Boek nu!

Pakket D

Reims

Dit pakket wordt
speciaal voor jou op maat samengesteld.

glasses-toast

Boek nu!

Share This